De Wigger Home Appartement Verhuren Schilderen, Botseren, Beweging Verhalen op maat Clownspelen voor jong en oud Contact opnemen

Appartement

  • Maximaal aantal personen 6 / aantal slaapkamers 2
  • Lang verhuur/ Huisdieren in overleg.

Het appartement in voormalige boerderij ‘De Wigger’ is sfeervol ingericht en heeft  een ruim uitzicht. Deze uitzonderlijke locatie is goed bereikbaar en bevindt zich in buurtschap ’t Woold nabij de Duitse grens. De voorzieningen in het appartement maken een aangenaam verblijf van 1 t/m  6 personen mogelijk. Er zijn 2 twee persoonsslaapkamers. In de leefruimte staat een twee persoons-bedbak. Het appartement beschikt over eigen voorzieningen. In de stilte van ’t Woold kunt u op verhaal komen.

De woonzitkamer is een lichte ruimte, vanwege de lichtinval door de grote ramen. Openslaande deuren geven toegang tot het terras met tuinmeubilair. In de woonzitkamer staat een houtkachel en is een internetaansluiting, tv (digitale schotel) met dvd en radio aanwezig. Op de vloer ligt laminaat. Naast deze ruimte ligt een slaapkamer met de mogelijkheid van een twee persoonsbed of twee éénspersoonsbedden.

Bij ‘de Wigger’ is een zitje en veel speelruimte. Er is een tafeltennis en jeu de boul spel. In het appartement vindt u uitgebreide informatie over de omgeving waar onder wandel- en fietsroutes. De slaapkamers zijn gezellig ingericht, voorzien van een schrijftafel.  Alle bedden zijn voorzien van dekbedden, kussen en hoeslakens. U kunt het linnengoed zelf meenemen. Er kan ook voor gezorgd worden en dat bij aankomst de bedden opgemaakt zijn. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. In dit appartement is een ruime keuken aanwezig met koelkast, oven, magnetron en afwasmachine. Er is een douche  met wc. Desgewenst kunt u tegen vergoeding gebruikmaken van een wasmachine, droger, stoomstrijkijzer en strijkplank. Er is ook prima drooggelegenheid.

Klik hier voor Tarieven