De Wigger Home Appartement Verhuren Schilderen, Botseren, Beweging Verhalen op maat Clownspelen voor jong en oud Contact opnemen

Clownspelen

Dat kan voor € 6,00 per deelnemer (kinderen en volwassenen), vanaf 4 jaar voor een kinderpartijtje in of om voormalige boerderij De Wigger (minimale groepsgrootte 6 personen). Het spelen duurt ongeveer 2 uur inclusief een pauze. Ouders/verzorgers zijn daarbij aanwezig. Tijdens deze pauze krijgen de kinderen en de volwassenen een drankje met een versnapering. Bij een kinderpartijtje kan dat al naar gelang de behoefte uitgebreid worden. Dan gelden andere tarieven. Hetzelfde is het geval als Pascallo bij een jarig kind aan huis komt of op een andere gewenste locatie verschijnt voor een kind dat speciale aandacht behoeft. Tijdens school vakanties zijn er op enkele woensdagmiddagen mogelijkheden om middels openinschrijving te komen spelen bij clown Pascallo. Deze mogelijkheden worden via de VVV in Winterswijk bekend gemaakt. Het spelen met clown Pascallo gaat over vriendschap en contact maken. Het spel ontstaat aan de hand van de dingen, die er tussen Pascallo en de kinderen plaatsvinden. Pascallo is geen clown van sensationele trucs. Kinderen ontdekken en ervaren, dat Pascallo open, echt spontaan en nieuwsgierig is. Hij leeft, spreekt en handelt vanuit zijn hart. Zo raken de kinderen in het spel betrokken en krijgen plezier in het zelf doen van grappige dingen. Het spelen wordt afgewisseld met het vertellen van verhalen.

Voor volwassenen
Pascallo is iemand, die zijn eigen tragiek herkenbaar weet te maken voor anderen. Er wordt veel gelachen en de mensen worden soms ook ontroerd. Spelen met het thema, de inhoud, de vraag en het antwoord. Soms voorzichtig aftastend, soms recht op de man af. Altijd met respect voor de ander en steeds van uit het hart.

Tijdens workshops
Leer je ontdekken en ervaren, dat een clown  eerlijk is, open, echt.... spontaan en nieuwsgierig. Hij leeft, spreekt en handelt vanuit zijn hart. Zo te leven leer je niet van vandaag op morgen. Het is een levenskunst, een ontwikkelingsweg. Bij deze weg met de clown wordt ontzettend veel gelachen en ook wel eens een traan gelaten.
Kosten: op basis van offerte

Tijdens teambuilding
Het  clownspelen  inspireert en zorgt ervoor dat u weer opgefrist verder kunt met uw werk en uw collega’s.

 

 

Kosten: op basis van offerte
Op locatie
Dat kan zijn tijdens een lunchbijeenkomst,  een jubileum, een opening  van een nieuwe locatie, een opendag van een school, een etentje, een kinderpartijtje , een presentatie, een familiebijeenkomst, of rond een inleiding op een symposium of jaarvergadering. Dergelijke ontmoetingen vinden zoveel meer weerklank, wanneer het motief van de bijeenkomst  door een clown  wordt uitgebeeld in interactie en samen met de aanwezigen.