De Wigger Home Appartement Verhuren Schilderen, Botseren, Beweging Verhalen op maat Clownspelen voor jong en oud Contact opnemen

Vertellen van ‘verhalen op maat’

Locatie. U nodigt Henk Schuring uit om op een door u gewenste locatie voor een groep of  gezelschap op te treden met bijpassende verhalen. Met stem en mimiek geeft hij deze een eigen kleur en klank.
Vanaf € 150 voor een optreden van ca 2 uur in Winterswijk
Buiten Winterswijk daarenboven € 0,25 per km
Tijdens een etentje of familiebijeenkomst: Hoe leuk kan het niet zijn om tijdens een etentje een intermezzo in te lassen met een boeiend verhaal? Henk Schuring vertelt het lichtvoetig en trefzeker.
Kosten: op basis van offerte.
Op jaarvergaderingen, symposia en studiebijeenkomsten. Deze hebben wel eens de naam saai te kunnen zijn. Dat is best te doorbreken met een gericht verhaal. Je bereikt de mensen veel persoonlijker en doet een beroep op hun fantasie.
Kosten: op basis van offerte.
Tijdens teambuilding. Met verhalen kun je de tongen los maken. Ze zorgen voor toenadering en dragen bij aan de vorming van een samen gedragen visie. Henk Schuring komt hiervoor naar u toe. Of u komt naar  de voormalige boerderij  ‘De Wigger’ in Winterswijk-Woold
Kosten: op basis van offerte.

 

Henk Schuring Verhalen Verteller